Hoppa till sidans innehåll

Rapport från lägret i Nittorp

28 APR 2013 18:28
Rapport från lägret i Nittorp
  • Skapad: 28 APR 2013 18:28

Vi har varit på fotbollsläger i Nittorp denna helg, vi samlades kl. 09.00 och inkvarterade oss vi var 34 tjejer och 7 ledare.  Efter det så delade vi in oss i lag där vi blandade i alla åldrar allt från 2004-1998:or.                                   Grenarna som vi genomförde var allt från att komma så nära en pinne med fotbollen till att komma på ett ord med bokstäverna som de fick, och ordet som det skulle lista ut var - Lagidrott. Ett trevligt inslag var att Josefine och Julia Axengren var med och höll i en station och efteråt pratade om hur det har utvecklat sig från Grönahögs IK ,  Gällstad FK tills nu när de spelar som ordinarie i Nittorps Div. 1 lag.                                                                                  Josefine pratade också om att hon varit i USA och spelat collegefotboll, det var mycket intressant och vi uppskattade det mycket, tack så mycket båda två för att ni ställde upp.

Efter lunch så åkte vi till Dalstorp och mötte Dalstorps F 12 lag och vi spelade bra fotboll men tyvärr förlorade vi med 3-0, men vi hade några nya tjejer som spelade sin första match någonsin och de skötte sig alldeles utmärkt.  Efteråt smakar det gott med fika och vi förbereder oss för att se Nittorps hemma match mot Madesjö där tyvärr Nittorp förlorar med 6-4.

Sen var det daxs för vårat F 14 lag att mäta sina krafter mot Nittorp i en träningsmatch även där står vi emot bra och vi släpper tyvärr in 1 mål i sista minuten och förlorar lite snöpligt. Vi spelar en helt okej fotboll och börjar komma in i våra roller riktigt bra, så fortsätter vi i samma anda och positiva sätt så kommer det bli en fantastisk säsong.  Lördagen avslutas med middag och musikquiz som Bengan höll i. söndagen innehöll 2 träningspass och 1 teoripass där vi får lära oss vad passningskugga, djupledslöpningar, V- löpningar är mm. Vi avslutade lägret med lunch och åker nöjda och belåtna hem från Nittorp vid 15 tiden. Tack alla tjejer och ledare ni gör ett fantastiskt jobb som spelare, tränare, lagledare.

Vid pennan

Jan-Ola

Skribent: Jan Ola Karlsson

 

Bo Gotting Skogsentreprenad

 

Björnhälsan

 

 

Grönahögs Åkeri AB

 

 

HG Hudvård

 

 

LS Mureri & Kakel

 

 

Malmqvist Rör AB

 

 

Stefan Claesson Elservice AB

 

 

Vegby Bilverkstad

 

Postadress:
Grönahögs IK
Grönahögs IK, Nyarp 114
52396 Grönahög

Besöksadress:
Bygdegården, Nyarp 114
52396 Grönahög

Kontakt:
Tel: 032176059
E-post: gronahogsik@hotmail....

Se all info